Campagnes

Hoe bereik ik mijn doelgroep, met welke boodschap, welk kanaal en met welke middelen? Maak gebruik van onze crossmediale kennis en expertise.

Maak impact

Kom in contact

Vertel je verhaal

Bekend maakt bemind. Vertel jouw oerverhaal, Laat zien en horen wie je écht bent. Gebruik daarvoor verrassende en relevante content, een visuele insteek met duidelijke graphics, en bewegende beelden.

Kom in contact

Ga digitaal

Digitale marketing is een superkrachtige manier om jouw doelgroep te bereiken en te meten. Target jouw doelgroep en gebruik de data voor de optimalisatie van je campagnes.

Kom in contact

Herhaal crossmediaal

Na gemiddeld zeven keer merkt ons brein de boodschap op. Het leidt tot actie als jouw doelgroep door die herhaling tot denken wordt aangezet. 

Wat we doen

VISUAL STORYTELLING

Als je mensen in beweging wilt krijgen, moeten ze hetzelfde ‘zien’ wat jij ziet. Corporate en employee branding video’s zijn een effectieve manier om mensen te raken en de beïnvloeden. De videoverhalen geven invulling aan de behoefte aan saamhorigheid en maken makkelijker om de ervaringen te delen via social media

SOCIAL MEDIA

Onze Social Media-redactie verzorgt wekelijks nieuwe content die bestaat uit een mix van teksten, foto’s, graphics, animaties en video’s voor haar klanten en opdrachtgevers. Samen met de klant ontwerpen we een social media-format voor de wekelijkse of maandelijkse items. Met behulp van het HHH-model van Google wordt een actuele contentkalender ontwikkeld die als basis dient voor de content.

360° EXPERIENCE

Met een 360° Experience bereikt u toekomstige klanten, bezoekers, en medewerkers door ze online rond te laten te laten kijken in uw bedrijf, winkel of organisatie. Bezoekers krijgen een indruk van uw locatie, of een sneak preview van bijvoorbeeld de nieuwe collectie in uw museum. Toekomstige werknemers zien hun kantoor of de werkvloer alsof ze er al rondlopen en kunnen op deze manier alvast de sfeer proeven. De 360° tour wordt door middel van video’s, animaties, graphics en audiofragmenten een interactieve belevenis. Uit onderzoek blijkt dat virtueel rondkijken zorgt voor een aanmerkelijke toename van het aantal fysieke bezoeken.

WEB EN APP

Een gebruikersvriendelijke en snelle website is de spil van alle interne en externe online communicatie met de verschillende doelgroepen. Het is voor toekomstige medewerkers en nieuwe klanten de eerste kennismaking met het kernverhaal van uw organisatie. Door een slim vormgegeven combinatie van beelden, getallen en teksten zorgen we ervoor dat bezoekers en gebruikers snel de juiste informatie vinden en makkelijker beslissingen nemen. Door een belangrijk deel van uw werkprocessen online te presenteren laten we processen soepeler verlopen, met minder kosten en beter resultaat.