Dit is ons verhaal

Mediavisie Content Creatie is de jongste spin-off van het familiebedrijf Mediavisie. Mediavisie stapte in 1998 in de wereld van online communicatie, met als eerste stap het vastleggen van de domeinnaam roc.nl. Tot op de dag van vandaag helpt het platform nog steeds bij het kiezen van een beroep, opleiding of stagebedrijf. En het zo goed mogelijk informeren van mensen staat bij ons na 25 jaar nog steeds centraal.

Wij visualiseren jouw verhaal

In 2023 zijn we met een toegewijd team creatieven Mediavisie Content Creatie begonnen zodat we ons helemaal kunnen richten op wat we het liefste doen: complexe zaken helder en eenvoudig  maken. Zie ons als een team ontdekkingsreizigers die stap voor stap nieuwe gebieden en werelden ontdekken en deze in kaart brengen door het opschrijven van verhalen, maken van illustraties, foto’s en video’s, etc. Wij merken dat alles wat je zichtbaar maakt, gaat groeien. Zoals een kiemplant die zijn kop uit het zand steekt, in het licht te voorschijn en tot bloei komt. Wij visualiseren graag jouw verhaal.

Onze ambitie

Onze ambitie is het zichtbaar en voelbaar maken van nieuwe producten of diensten, mensen enthousiast maken over organisaties, veranderingen of nieuwe manieren van werken. Dit doen we door het combineren van ambachtelijke expertise en het inzetten van de nieuwste technieken. We maken gebruik van video, animatie, graphic, fotografie, VR, 360° en Artificial Intelligence. En voor het ontwikkelen van nieuwe concepten en grafische ontwerpen zetten we onze Creatieve Intelligentie in. Samen maken we de wereld slimmer, beter en mooier.

Maak je eigen Oerverhaal

Nieuwsgierig geworden naar het schrijven van een Oerverhaal? Lees hier hoe.

Meld je aan voor de zelf-scan. Deze scan bestaat uit makkelijk te beantwoorden vragen die het verhaal van je organisatie boven tafel krijgen. Ook laat de scan zien wat je kan doen om je verhaal zichtbaar te maken. 

Doe de zelf-scan en ontdek je oerverhaal.

Auteur

Rene Reitzema

Creative director